Rss

Archives for : Kulsbjerg Skole

Paneldebat – “Energi -hva’ gør vi?”

På Kulsbjerg Skole har 7. A og B arbejdet med energi, varme, el, vand, og affald i forløbet “Energi – Hva’ gør vi?”. Det sluttede af med et brav af en paneldebat, hvor vi havde inviteret 6 personer, som bl.a. var skolebestyrelsesformanden, skolechefen, vandværksformanden og servicelederen. Vi så 7. A og B’s dokumentar. Den første vi så, handlede om skolens energiforbrug og senere så vi den næste, som handlede om 7. A og B’s løsninger. Vi snakkede om skolens miljø, vores energiforbrug, og hvordan vi kunne spare. Se denne korte film om vores paneldebat, der var et succes.

Matematikforløb i 3. klasse

Super godt arbejde af 3. klasse i torsdags. 3 klasse på Mern skole mestre allerede appsene: Graphpower, Piccollage, explain everything, multi measure og chancelab. Det er super sjov, at arbejde sammen med jer.

Glæder mig til næste gang.

Magnus

image2_jpg_2_592_×1_936_pixel

 

 

Kickoff-dag på Kulsbjerg Skole og Bakkevejens Skole!

Så blev det nye år sparket igang med et kick-off arrangement på Kulsbjerg Skole i Vordingborg d.8/1-14, som et led i ministeriets demonstrationsskole-projekt. Dagen forinden var det Bakkevejens Skole, der kick-startede projektet under det fælles tema “It i den innovative skole”.

Dagens program var skruet sammen af skoleudviklings-konsulenter Rasmus Anker Bendtsen og Christian Sørensen, samt mediepatrulje-konsulenter Kasper Koed og Roland Hachmann med fokus på at forventningsafstemme samarbejdet, etablere kommunikationsveje og drøfte leverancer til projektet. Konsulenterne skal sikre sparring og støtte til skolerne ift den organisatoriske enhed (ledelse) samt i relation til ressourcepersonerne omkring etableringen af en elev-baseret mediepatrulje.

Kulsbjerg 1

Kulsbjerg 2